Logo IDeSys
ro   eng

Pentru toata Lumea

Externalizare si Service IT

Stiati ca prin externalizarea serviciilor IT puteti reduce cheltuielile cu minim 40% comparativ cu un departament IT intern?

Noi ne asumam responsabilitatea functionarii non-stop a infrastructurii IT din sediul clientului pe baza de contract de service. Oferta noastra cuprinde abonamente de mentenanta a computerelor, serverelor, a tuturor echipamentelor IT din compania Dumneavoastra.

Pe langa asistenta tehnica, executam lucrari de cablare structurata si de configurare a retelelor prin cablu sau wireless.

Veti beneficia de o echipa formata din oameni specializati, capabili sa rezolve rapid problemele.

Preturi negociabile pentru abonamente service si suport IT in functie de nevoile dumneavoastra.

Consultanta IT

Evaluarea initiala a infrastructurii IT este facuta de unul dintre consultantii IT, iar dupa evaluare si in functie de rezultate, poti solicita un audit specializat pentru compania ta.

In urma auditului, se genereaza un raport detaliat despre securitatea informatiei din interiorul si exteriorul companiei, scanarea vulnerabilitatilor tehnice si teste privind exploatarea acestora, in cazul in care sunt descoperite.

Auditarea IT furnizeaza recomandari pentru tinerea sub control a riscurilor informationale, aduce o clarificare asupra tipurilor de amenintari si ofera directii de abordare a metodelor de protectie pentru a asigura bunastarea companiei, minimizarea potentialelor daune financiare, maximizarea profitului si a perspectivelor de business ale organizatiei.

Servicii IT Online

Daca aveti o companie noua, va putem ajuta sa va achizitionati un domeniu de internet (.ro sau .com), il putem inregistra pe serverele noastre si in scurt timp veti avea situl si serviciul de email disponibil.

Va oferim servicii de webmail dedicate nevoilor dumneavoastra, si solutii de backup pentru adresele de email si alte date vitale.

Aveti domeniu si site, va ajutam sa promovati situl, se cresteti in Google Rank si in scurt timp sa apareti pe prima pagina la cautare! Putem de asemenea sa va punem la dispozitie unelte de monitorizare acces site si va putem securiza situl impotriva diverselor atacuri informatice.

Servere dedicate VPS

Folosim echipamente si servere HP, avem partajare dinamica a resurselor hardware in asa fel incat toti clientii sa beneficieze de maximum de performanta.

Asiguram atat instalarea cat si administrarea sistemului de operare si a serviciilor adiacente (Apache, Mysql, antivirus, antispam, etc). Beneficiati non stop de suport tehnic gratuit.

Pentru serviciul de servere virtuale (VPS) punem la dispozitie protectii hardware profesionale anti-flood.

Dispunem de un data center propriu in Bucuresti, unde sunt realizate multiple interconectari redundante cu importanti furnizori de servicii din Romania, dar si interconectari directe internationale. Acest lucru aduce un important avantaj pentru site-ul sau aplicatiile dumneavoastra gazduite pe serviciul nostru VPS la care nu va contorizam traficul efectuat si va garantam latimi mari de banda in internet.

Oferim acces direct la interfata de management VPS prin intermediul careia puteti monitoriza consumul de resurse, reinstala sau restarta sistemul de operare.

WebDesign

Realizam la comandă orice tip de aplicaţie web, proiectată pentru a se potrivi perfect particularităţilor afacerii dumneavoastră.

Logo personalizat, site de prezentare, forum, blog, putem proiecta sau modifica orice aveti nevoie. Realizam schite cu lucrarea dorita, iar apoi construim produsul final care va corespunde 100% cu ce ati ales.